Hej

igår så gick jag o argentina-maia till stranden, det var riktigt hett där på förmiddagen! Sen började det regna riktigt mycket. Jag tog en dusch och lade mej i sängen för att kolla klart på Batman- The dark knight, som jag började kolla på när jag flög fårn sverige!
Riktigt bra film där, Heath Ledger gjorde en stor insats!

Sen så gick jag och köpte mej några öl och satte mej med hostel folket. Blev en riktigt trevlig kväll faktiskt!!!
Jaa, jag var säkert upp till 3.30 am eller något sådant!

Hm idag ska jag packa, har träffat lite fler sköna människor, några NY studenter, en London och en från Slovakien!

yeah yeah, ska ladda upp Miami bilderna på facebook!!!

taker care, going westside now!

Fihn goes Bahamas

klockan ringde at 4.30 am, jag gick upp och gjorde mej iordning. Klockan 5 am var jag färdaig och satte mej och väntade på min bil.  Jag skulle nämligen på kryssning till Bahamas!!!

Bilen kom och nästa person att hämta upp var faktiskt min nye norsk/dansk/nederländska bekant. ott med sällskap idag!

Vi kom fram och gick igenom passkontroll och grejer. entrade sedan båten där en frukostbuffé väntade. Vi käkade och sedan och la oss på deck. och sov därefter några timmer i strälande solsken. Efter ett tag var det dags för lunch. Trevlig 3 rätters buffé.

Vi kom fram till en sorts industrihamn på Bahamas, vattnet var turkost!!! Sedan blev vi shuttlade till ett litet samhälle, där det fanns ett kasino där vi hade en gratiskupong på en drink! Trevligt!

Stranden var nästa destination. oh my god, det var paradiset. Så jävla vackert!!!! Där hade jag gäna stannat ett bra tag till men båten gick några timmar senare. Men Jag har iallafall vart på Bahamas!!

Det ni, sen så iaf åkte vi båten käka trerättersbuffémiddag. sen blev det oväder ute och det blixtrade och började regna så vi gick in och spelade Bingo. och sen var det trollerishow.

Vid 10.30 pm var vi tillbaka. Görtrött är jag, ska ut och köpa till godis fö re är ja sugen på!!!

God natt

KRAMAR

Paradiset


båt

 Softar på deck

shoppa toppa ploppa



jaa, dagen sysselsättningar, började med en skavllerblaska på stranden, mest avkoppling trots att det är mulet.

Jag kom tillbaka tog en dusch, och bestämde mej för att åka till Aventura Mall. Detta tog en timma med buss. Ett amerikanskt köpcenter, och dom är ju så stora.. haha de är ju nästan lite jobbigt, men samtidigt skönt att ha allt samlat på ett och samma ställe, där köpte ja lite grejer bla västen där nere, från urban outfitters.

Tihi, imorgon ska jag ut på ett jättebusigt äventyr!!!

updates to come!





Trevlig väst från urban utstyrsels

Starbucks!!

och  jag hittade mina första starbucks sen ja kom till Miami. Mmm greenteafrappe!!!!!

trötter

jag vaknade upp. gick ner för att käka min grymmishfrulle i vanlig ordning. Eller det väl mer lunchtime, så ja brunch!
Jag gjorde iodning men fina matiga mackor, och en STOR skål med vaniljyoghurt färska jorgubbar och såna dära riktigt fiberrika små pinner typ. när ja precis gjort iordning allt kommer våran Mama på hostelet och ska servera lunch som är fritt måndag fredag, denna lunch består av pizza.
Medan jag sitter och trycker i mej mina mackor känner jag doften av pizza sprida sej i hela rummet. Jag kunde inte motstå, ja va liksom tvungen att ta en liten bit. och på detta min stora skål med yogggi.
Mätt blev jag.

anyway, så bestämde jag mej för att gå till stranden trots att vädret var molnigt, solen tar ju trots allt litegrann genom molnen. Väl nere på stranden så var jag inte ensam, HEpp. jag lade mej ner och jag somnade, så jävla skönt. temperaturen var skön och jag låg och sov där i några timmar under molnen.

Tillbaks på hostelet pratade jag med den nya roommaten, hon är från Argentina och heter Maia. Vi tog oss ett strög ut på miamis gator, och denna tjej var jättetrevlig. Me like.

När vi sedan kom tillbaka tog vi ett par öl och delade en flska vin. och då träffade jag även en trevlig norsk som bodde i amsterdam, och en skön brud från sydafrika, som skulle lämna 07 am dagen därpå. men hon skulle inte gå och lägga sej utan hon satt där med sin hallonvodka.

Det var iaf en trevlig kväll, lite lagom sådär!!

Dagen dagen dagen. we´ll see. Might go to the mall...

xx

våt handling

skulle gå för att handla lite mat, för det började sina! Supermarketen ligger 3 blocks away, på 6th street!
När jag kommer närmare ser jag lite djupa vattenpölar, aha okej, det ha inte regnat idag!
Jag kommer fram till sista korsningen och hela vägen runt om affären är översvämmat med vatten det var liksom halvvägs upp till knäna.
haha det va lite kul. synd att ja inta hade kameran med mej!
Det konstiga var liksom att det inte hade regnat och ingen visste var de kom från. Hela skiten va liksom coverd med vatten!

Helt stört!!

stl 52

kom på en grej som hände igår, vi satt ute och snackade. Typ om billiga skor eller nåt, och en kille slänger upp fötterna på bordet och säger;
- I got these for 30 bucks...

Jag kollade på skorna, och jag fortsatte kolla på skorna. Jag trodde nämligen att det var ett par skämtskor. Killen hade storlek 52... Fattar ni 52, de är ju helt sjukt. Jag va riktigt imponerad av detta och skådade skorna och mätte min skor med hans.

Man slutar aldrig förvånas här i världen!





That´s one party

jag gick ner till den där typ get togethern, det visade sej vara Free Happy Hour, några glas rödvin till mej! Som dessutom var bra rödvin. Många deltog. Efter ett tag så fick man betala 2 $ per glas. Så jag och en ryss och en nederlänsk tjej bestämde oss för att gå till lIquer storen och köpa vin och dela på.
Och där hade dom mitt favorit rosé, Beringer white zinfandel, på 1.5 litersflarre! Perfekt!!!

Ja vi satt och pratade och drack vin. Det är väldigt mycket olika nationaliteter här.

Haha det var en svart man som delade ut flyers, som kallade mej för J-Lo. Jag bara skrattade poch gick vidare. nästa gång jag gick förbi han, var jag ju självklart tvungen attt fråga honom varför han kallade mej J-lo;
- Cuz u got a boooty!!
Hahahahahahahahahahahaha, okej mina tjejer, ni vet att jag har typ världens plattaste svennerumpa. och dessutom hade jag oversize herrskjorta på mej, så den syndes ju liksom inte.

anyway så blev ja sugen på en pizzaslice. och än en gång mina HOES, ni vet ju hur go jag är när jag äter fyllekäk, haha.
Jag började käka den där slicen, med full fokus på slicen givetvis. Den var god. Jag tittar upp, och två brudar kollar på mej, lite förvånat och säger ;
- U really like u´re pizza.

Haha då skulle dom sett mej andra gånger.

Hm undra vad det är för väder idag... Har ju trots allt bränt mje, känns faktiskt lite störande på ryggen, ska kanske ta en promme runt miami beach och kolla shoppingen, ovila lite från solan, och kan gå ner sen på eftermiddagen...

Bra idé...

vi höres

xx

Nerd in Miami




Denna dagen har det inte regnat, skönt!!! Jag gick ner till stranden och jag har struttat omkring topless. allting var jättskönt! Vattnet var inte svvalkande utan det var skönt, det var liksom varmt. Helt underbart!

Däremot så har jag ju självklart brännt mej, i ansiktet, och typ på ena sidan av ryggen somehow. Ansiktet kommer snart bli fint.

Jag lämnade iaf stranden i god tid. Softade vid datorn duschade och käkade min goda pastasallad med kyckling bäbistomater avokado cashewnötter dressing.
Btw, så har ju börjat äta en brutal macka till frukost! Röstat fullkornsbröd, Whipped philadelphia, avokadooch kalkon, så jävla smarrigt!!

Iaf så softade jag ännu mera med en roommate från Kazakstan haha, vart ligger de liksom? Äh hon pratar bra engelska. Vi kollade på fantastic four. Sen när den var slut fick jag ett Hannah Montana anfall, jag letade igenom alla våra kanaler efter disneychannel.
Och jag är ju så jävla grym, Hannah Montana började precis när jag hittade disneychannel, utan att jag visste det, jag kände det på mej liksom.

Jag är ju förövrigt så jävla nördig, 20 bast och gillar Hannah Montana som är ett barnprogram! haha men jag tycker Miley Cyrus är så sköön! Sen så ser jag ju aldrig på de i Sverige, ska nog ta och tanka ner alla säsonger....

Nu 9.00pm äre nån sorts get together på hostelet. Får väl se vad detta är för någonting!

20 minuter kvar.... Hm

xx




Regn i Miami

jaa, va säger man.

Jag gick till stranden som ligger jättenära, vilket är bra! Jag började med att sola framsidan, efter en jättekort stund kom det moln. Perfekt tänkte jag, eftersom det trots allt var min första dag i solen, den dagen man ofta ggör misstaget och ligger lite för länge, vilket resulterar i att man ser ut som en kräfta och har ont.
Molnen kändes därför gynnande, solen tar, men är liksom inte lika intensiv.
Jag vände på mej började läsa en amerikansk blaska. Några få droppar kom. Ingen på strandenn brydde sej, de droppade liksom bara lite. det var svalkande.
Men sen så kom det mer och mer, så jag plus fler på stranden bestämde mej för att gå tillbaka, och vänta på att solen skulle komma igen. Och jag kan sitta vid datorn utan att ha dåligt samvete.

Just nu så spöregnar det ute. Det är inte mycket att göra åt. Jag har ju haft tid att ladda upp bilder, så skulle jag kunna synka om mp3:n. Perfekt.

Solen kommer väl förhoppningsvis imorn eller dagen därpå. Det kommer antagligen inte regna under hela min vistelse. och föresten så göre inte så mkt för jag har ju 3 veckor i LA, and u know, It never rains in southern California !

Solen kommer nog inte mera idag, hopp in i duschen och få bort sololjan, som luktar banan :D

soligt .....

xx

Svajande palmer i Miami


Welcome to Miami

Ja, va ska jag säga det är riktigt stor skillnad from NY. Jag har inte riktigt fått någon uppfattning än.

Det Är varmt, jag gick ner till stranden vid 5.30 pm, för o kika lite, och de va svinvarmt fortfarande. så undra hur de kommer vara idag. shit kommer ju bränna upp mej.

Träffade två svenskar igår också, inte askul men men dom va trevliga. och den ena hade självklart jobbat på P4 ett år.. sen hörde jag två till svenskar på kvällen...

Vi har ac på rummet, har man på den för länge så fryser man, stänger man av den så svettas man, en filt hade vart perfa..

jaja ska ner och käka lite frulle, o sen entra strranden !!

hade bra i i sverige, här är det iaf typ 30 grader:P


Green Tea Frappucino



oh va jag har längtat, över ett år för I London har dom minsann inte det. Kan nog vara det bästa som finns top 10

Manhattan

 Got some really nice pics from Top of the rock

Last day in NY

jaa, har väl pysslat en del med packningen inför imorgon, kollat upp bussgrejor från flygplatsen i Miami.

När jag va på century 21 i måndags köpte jag några trosor, och de var tamejfan de skönaste jag någonsin köpt, påminner lite om hanky panky, så jag återvände dit idag och köpte 5 par till bara 4 $ st....

sen strosade jag omkring lite, och beslutade mej för att åka till rockefeller centre och åka upp till top of the rock, 69 våningar, detta ist för emire state, för härifrån kunde man få nice pics av empire och central park. Jag va faktiskt rädd däruppe. shit asså, uppe i luften typ på taket av en av NY:s högsta byggnader. så länge jag bara kollade i kameran var de lugnt men kollade jag upp så blev det creepy. där var jag ett tag tills solen gått ner.

sen så tänkte jag turista lite mera och ta lite pics av time square by night. Shit that place is crazy. Folk överallt bara turister i stort sett...

Nu har jag faktiskt packat min väska, och mamma du skulle vara stolt om du såg hur fint jag har gjort. Körde samma taktik som när jag kom från london och rullade ihop varje sak. hur fint som helst är det i väskan. och jag tror att jag klarar vikten, really hope so. lite drygt att pynta övervikt.

nu är klockan sent här, har mobilen på rummet så jag har ingen aning om local time, men jag ska upp tidigt, åker härifrån 8.20 am...

Ska bli riktigt skönt att softa på beachen nu, det tycker jag att jag har förtjänat iochmed att jag jobbade bort alla vackra dagar i sverige!!!

Miami, here I come....

xx

New Yorkish

Ja, denna dagen så tog jag mej till 14th st och promenerade bort, fyndade bl.a. ett par pumps för 5 $, sen gick jag ner på 1st ave, where I got myself a little something on my arm ;)

Började vandra west igen och hamnade på en liten loppmarknad, där hittade jag en typ Ful/Söt västmed sånna stickade typ renar och lite päls 10$....

Jaja sen så drog jag iväg till Harlem där jag skulle träffa Carolina, och även lämna lite onödiga saker jag inte ville släpa på. Hon va en söt prick.

Satt på hennes balle o tog ett glas vin och snackade me Harris, och sen kom även hennes roommate, en väldigt trevlig kvinna. klockan 23 kände jag att jag skulle dra, ensam blondin i ett svart kvarter, det är säkert inte farligt, mne jag är ju trots allt från lilla sverige....



Went to see this man today :D


Jag tycker om min nya fina jacka !


phone nr:

+1917 6228 987

keep in touch !

xx

Grattis på föselsedagarna, eller födelesedagen ?

 Anna Koivusaari och Elin Skoog!!! klockan är nu ca 04.30 hos er, och många av er har antagligen slocknat efter ofantliga mängder alkohol! Jag hoppas att er maskerad blev en succé!!! Sorry I couldn´t be there :(

Idag tänkte jag att jag skulle utforska 5th avenue, ja började promera, och den va ju trist, sen kom ja ner till soho, som jag klart gillar bättre. Under mitt promenerande gick tankarna. Idag har inte varit en lätt dag!
På måndag åker jag till Miami, och behöver sommarkläder, men om typ 5 veckor ska jag hem till kalla Sverige och behöver då typ vinterkläder. I affärerna är det Fall season, och det är svårt att hitta sommarkläder.
Jag behöver inte shoppa i NY, jag ska vara i LA i 3-4 veckor. Jag kommer tillbaka till NY om några veckor och kan sätta sprätt på mina sista pengar då..... Jaja det var jobbigt, dagen slutadee iaf med 5 new items. Men det är lika bra att inte shoppa mera här. Jag har LA, och jag kommer tillbaka hit igen.

Det jag skulle vilja göra typ imorgon, är att åka upp i Empire State bulilding. Känns lite läskigt, 80 våningar liksom.

Jag har iaf skickat sms till er anna o elin nu, jag försökte skicka cheddarpopcorn till dej elin, ja tog kort på de som vi hade i godisautomaten här, men de gick inte så bra. så de fick bli ett bildfritt sms. Fuck shit!

Nu är klockan 22.30, och gud va sent, såhära sent kan ja ju inte vara uppe!

U take care!

xx

Multi internationell

När jag kom till mitt 10 bädds rum så var det här två engelska tjejer, två sköna australiensiska tjejer och tre tjejer från nederländerna. Dom kunde man liksom prata med!



Nu är alla dom borta, och här bor jag med två ryssar, två rispuffar, och två st från typ mellanöstern. Asiaterna är väldigt diskreta, dom är borta när man vaknar och  sover när man kommer tillbaka, och vill liksom inte vara till något alls besvär. Ryssarna, två söta blonda tjejer, som har varit här i USA sen i juni. MEN dom kan ju för fan inte prata engelska! Då kan man ju undra vad dom har gjort de senaste månaderna i ett land som hat engelska som modersmål. Dom har jobbat, men kunde inte förklara vad det var, riktigt usel engelska. Aja dom drar hem till ryssland imorn, då får vi se va för folk som dyker upp.


Idag sov jag länge, mest för att ha rummet för mej själv och slippa allt spring. Sedan så, mest för att hålla mej ifrån shoppingen så tog jag tåget en timma bort. Till Long Beach, New York är inte bara storstad utan kan också erbjuda riktigt vackra stränder. Det var mysigt solen sken och de var varmt. Jag såg det mest som en försmak på Miami.

När jag kom tillbaka duschade jag och gjorde mej iordning för en liten kvällspromenad på boadway. 40 blocks slutade det med, och iochmed ej promenadvänliga ballerina skor så tog jag bussen tillbaka igen.


Jaja nu ska jag väl sova, och ladda upp för nya äventyr imorgon.


xx


Shoppingfri dag...

man kan ju göra så mycket annat, när man har metrocard, jag åker ju gratis över hela manhattan och lite till. Jag bestämde mej för att ta tunnelbanan neråt. Jag gjorde mitt första stopp på Christopher st, där gick jag och kikade på Carrie Bradshaws lya, den gamle räven!

Sen fortsatte jag ännu mera söderut, och så tog jag staten island färjan, GRATIS. asbra. Så fick jag turista lite och ta kort på frihetsgudinnan, och fick även några sjyssta bilder på manhattan form sea.

Sen skulle jag varra lite spontan, och satte mej på en buss, är man new yorker och har ett jobb att sköta så åker man inte buss, för det går inte snabbt. Men jag har ju all tid i världen.
Jag åkte ända från 1 st till E 97 st. Jag stannade då på upper east side prommerade över till upper west, där jag bor! När jag kom tillbaka var jag utmattad av någon andledning.

Jag gick iallafall och handlade mat, för att spara lite pengar. gjorde en nice pasta sallad med färskbasilika bäbistomater avocado kyckling file och ´god dressing, och sedär så fick jag två matlådor !!! Så nu har jag två måltider ståendes. Hur bra som helst!!!

Näe, idag är ja faktiskt görtrött, klockan är snart 21, men jag tror inte jag lämnar huset mer denna dag.

och ni sk veta, att här i NY, här är det sommar. har vart riktigt varmt här, a 25-30 grader, så carolina fihn har haft på sej alldeles för mycket kläder idag pfff.

nä nu ska jag väl snart ta bort ansiktet och gå till sängs!

take care..

xx

Hej hej








 Den här trappan känner vi igen tjejer!

I love New York !!!!



A shit alltså vilket ställe. Tog the subway down to ground zero, där century 21 ligger. En riktigt stor designer outlet, jaa shit där fanns det men jag kände att jag fick hålla mej inom ramarna. Designer kläderna var ju billigare än orginalpriset, men fortfarande dyra för mej med begränsad budget. Besöket slutade i alla fall med två par all stars och en stor mysig tröja från triple 5 soul och några trosor.


Jag fortsatte promenera på broadway och hamnade helt plötsligt i soho, och råkade gå in på en Bloomingdales. Där hittade jag ett par gummi stövlar från Burberry, så jävla söta. Jag kunde inte låta bli. Det var ännu en lite för stor utgift. Haha är ju inte assmart, första dagen på typ"6veckors backpack" så köper ja ett par burberryskor....


I alla fall så är shoppingen helt störd här, men jag ska som sagt vara borta i 6 veckor och pengarna måste räcka. Så de kommande dagarna så ska jag bara göra gratis grejor. Fy fan va najs det är här.

JA, New  York är, de går inte att beskriva, helt underbart. Hit ska ja tillbaka snarast.


Ska sova


xx








 Gummistövlar är bra i Sverige!

fihnny och väskan

 och det var faktiskt min favorit BH jag glömde :(

flyga flyga flyga


väl framme

 på JFK national airport, lika struligt som vanligt, alla dessa frågor, Vad jobbar du med, hur hade du råd med resan, hur länge stannar du, varför är du här, har du vart i USA förut och så vidare. Så skulle han snoka i min väska och sådär.

Skönt när jag var igenom jag kommer till ett typ 25-30 gradigt NY, och svettas som en gris. Men jag gick in på toaletten o bytte kläder och fräschade till mej. Bra de, förutom att jag lämnade min bh och min t-shirt därinne.


Att ta sej hit gick bra var ju dock inte lika moderna tåg och och sånt som i London, men de funka.


Just nu har jag det lite jobbigt. Jag är verkligen astrött, hemma i Sverige är klockan halv 1 på natten och jag har snart vart igång i över ett dygn har ju inte haft en hel natts sömn sen i lördags natt.

Det jobbiga är att här är klockan halv 7 på kvällen och går jag och lägger mej nu så förstör jag dygnsrytmen. Äh det är bara att bita ihop. Som grädda på moset så har mitt jävla sår på foten svullnat upp! Det är ju underbart!


Hostelet är bra, det är stort, har tydligen 700 rum, jag bor i ett 12 bäddsrum.


Är nu får jag hitta på något.

hej


påväg


och satan i gatan va jag har vart trött jag kunde inte hålla ögonen öppna i bilen, trots att jag ville ha kontroll över att pappa va var vaken, vilket han var.

På planet till Bryssel  som förövrigt va en halvtimma försenat, slocknade jag med en gång. Vaknade till när dom kom med frukost, och sen somnade jag lika djupt igen.

Eftersom att planet va försenat, innebar det också att jag hade en halvtimma mindre på mej att ta mej till nästa flyg. Jag hade ingen aning om hur långt det var. Det var jättevarmt och jag bara gick i riktning mot min gate. Under denna promenad som bestod kanske 80 % av rullband, som gör att man tar sej fram dubbelt så snabbt. När jag kom fram till min gate hade jag gått i nästan 20 minuter.

Sen är det ju det där med USA och flyg. Jag åker med American airlines, och självklart  var man tvungen att bli lite småinterjuad två ggr, fråga om när jag packade väskan, om jag hade haft den under uppsikt hela tiden, om någon annan packat väskan, om jag har explosiva ämnen i väskan.


Väl inne på planet har jag turen än en gång att få fönster plats, killen som redan sitter där frågar mej,
- Do you wanna change seats later on, because my girlfriend is sitting there? Hon satt en meter ifrån honom i mittsectionen. Jag ville faktiskt inte offra min fönsterplats. Och svarade artigt men bestämt;
- I really wanna sit by the window!


Skönt var det också att fortsätta min sömn och bli väckt när lunchen kom in. Maten bestod av kycklinggryta och pasta, de va rätt gott. Fast jag har aldrig riktigt förstått hur de funkar, är det ungefär som sånna där frysta felix portioner som man värmer på eller hur är det?

Anyway till det så var det coleslaw, asså det är verkligen inte gott, Fy fan! Konstig äckelsmak. Eller det var gott en gång hemburgaren på hotell Lysekil, men då hade dom ju lagt coleslawen  i, o i den var det russin.


A ja, nu svävar vi över atlanten, o shit vad häftig kollade nyss ut igenom fönstret och ser att vi flyger jättenära brevid ett flygplan, de har ja aldrig stet förut, det kör om oss och avgaserna passerar utanför mitt fönster, känns som om det bara är 10 meter bort. Det ser inte särskilt miljövänligt ut!


Har just fyllt i ett formulär med ja och nej frågor: Är du pundare?  Är du kriminell ?Är du involverad i spionage eller sabotage, eller har du anknytningar till Nazi tyskland, eller terrorist anknytning?... och så vidare, så kommer jag bli sådär trevligt bemött när jag kommer fram!


Aja nu ska jag kolla på The dark knight, eller Mamma mia. Detta flygplanet va inte lika fint som KLM:S var som vi åkte med till LA, där hade man egen tv i  sätet. Tur att man har datorn med sej.


hejhej


Landvetter, boring

sitter nu på Landvetter airport mitt plan går om typ en timma och en kvart. Landvetter kan nog vara världens tråkigaste flygplats eller den är typ ful och omodern. hm Säve, kan det ta priset? En liten lada mitt ute på vischan, hm det är ju ändå lite familjärt där, alla sitter tillsammans man kan ta en bärs och sen sätta sej ett äckligt rökrum, som påminner lite om en isoleringscell.

Det är mycket folk i rörelsetrots att klockan bara är 05.30.som egentligen är lite av charmen med flygplatser att det är rörelse dygnet runt och kafeér och barer är öppna, sicka arbetstider och va jävla mycket folk man lär träffa.

Jag har varit iskall hela tiden inför den här resan, inte vart ett dugg nervös, jag tar dagen som den kommer har det varit hela tiden. När det sen kommer till kritan att omfamna mamma, då blir man helt plötsligt tre år, och  tårarna börjar spruta.
Beror detta på att jag är livrädd och känner mej osäker innerst inne, och bara kör machoattityd, eller var det för att jag bara vilat en timma framför tv:n innan jag gick upp, och var därmed görtrött.
Jag vet inte.
I vilket fall så blir det väldigt emotionellt när man ska ta farväl av sin mor och åka iväg på sin första riktigt stora resa helt ensam.

Det ska iaf bli skönt när jag har bytt plan i Bryssel, då kan jag slappna av och sova när vi åker över Atlanten. Har printat ut en NY guide från aftonbladet som jag ska läsa när ja blir rastlös.

Måste bara säga att Tube systemet i NY, är så sjukt mycket större än London. Men det är ju iallafall samma grundsystem, och det känns ju lite tryggt eftersom att jag kan Londons, som iof tog sin lilla tid innan jag förstod mej på.

Ne, nu ska jag går runt och mingla i min ensamhet, kanske sätta mej och bara kolla på folk, det är trevligt.

take care ciao

Mitt livs resa...

Carolina heter jag är 20 år gammal och om cirka 12 timmar så ska jag ut på resande fot!

06.45 lyfter planet som ska ta mej först till Bryssel och sedan till New York.

Jag kommer därefter besöka Miami, San Fransisco och Los Angeles, helt på egen hand!

Min tanke var ju då att försöka komma igång med bloggande.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0