Angående flytt

Så blir detta antagligen ett längre framtida projekt, då vi kollat upp vad vi har att röra oss med ekonomiskt sätt och väljer därmed att vänta lite. Det är bara att vara inställsam på att fortsätta så vi har det, och man ska faktiskt inte klaga, vi har det faktiskt rätt så bra !

Tack hej leverpsatej !

Skövdebesök

Det va trevligt att komma hem, det är det bästa med att vara borta, man längtar hem. När man är hemma så vill man bara bort, och när man väl är borta så uppskattar man det man har. Även fast ingenting har förändrats, det kvittar hur länge man är borta. Fast nu har vi ju fått Elins Esplanad och Stallsiken och de...

Under själva vistelsen gick tiden långsamt och det kändes som om man hade all tid i världen, men helt plötsligt står man där och gråter vid bussen igen.

Jag är iallafall nöjd med min vistelse, jag var ute och åt med mamma och pappa himlans mysigt. Jag och mamma var och handlade massa mat, det är ju svinbilligt med mat i  Sverige !
Så var vi och handlade mera, ciggaretter och snus till malin och jesper, vi köpte sällskapsspel och lösgodis (lösgodis kostar typ 15 nok = 18 sek per hg. Vi hade söndags familjemiddag, och jag badade badkar.

Jag och Daniel var ute och åt, och blev salongsberusade, och jag rökte för första gången på 5 veckor, det smakade ungefär som den där första ciggaretten man tog när man var 13 bast, när det typ var en god smak.
Vi var också på asbra bio, Benjamin Buttons otroliga liv.

Jag, Pitti och dem (eve) åkte till Hjo och käkade Hjomos.
Vi plockade upp Elin och åkte hem till Eve och Petter och kollade på film och myste.

Ja, så får vis se när nästa hemgång sker, det dröjer med alla säkerhet inte alls länge !

Vänner är alltid välkomna på besök, Buss från skövde till oslo kostar endast 218 kronor * 2 givetvis !



Skövde

Nu är klockan 13.00 cirka. Jag sitter på bussen hem till skövde, swebus har lite GULD wifi på bussen !!!

14.45 är jag i Skövde..

Simma lugnt

Arbetsinterju

jaa, det gick bra. Riktigt sjysst ställe. Grym meny, bra vinliste fin interiör fin utsikt, allt va perfekt. Han va intresserad av mej också, Vi bestämde att dagen därpå så skulle jag komma och" provjobba" känna hur de kändes och så. Jag kan nästan helt säkert säga att jag fått jobbet utan att provjobba.
Vi skakade hand och jag gick ut därifrån.
- Här vill inte jag jobba, var det första jag tänkte när jag gick därifrån.
jag åkte med en gång till det stället jag vill jobba på, och kollade hur det gick med alla arbetssökningar de fått.
Han sade: i slutet av februari, början av mars kommer v ta ina alla intressanta sökande på interju, och det är 30 heltider som ska tillsättas.
Det kändes rätt säkert.
Då var jag tvungen att göra ett väldigt jobbigt telefonsamtal till den restaurangen jag varit på tidigare, onödigt tt provjobba om jag ändå inte vill jobba där.

Så nu väntar jag på ett samtal, som jag eventuellt inte ens  kommer få men men, man måste chansa lite....

Valentines day

Jag ville ge Malin och Jesper något fint till alla hjärtans dag, så jag satte upp några fina bilder ovenför deras säng...


Så att de

har något fint att kolla på när de älskar med varandra !!!!!


Så att de

har något fint att kolla på när de älskar med varandra !!!!!


Människa

Ja, va händer i oslo ?
Det rullar på och så. Jobbar lite då och då, denna vecka blev det tisdag - lördag.
Jag fick ett rätt gött vikariat ons-fre jag fick  144 sek i timman för att göra omelett åt 20 pers typ.. haha.
Sen har jag vart på ett ställe mitt ute i skogen, en konferenshotell dit sk ajag även imorgon, och igår så var jag på nåt annat serverings grejs...

denna veckan har jag iaf kännt mej som lite av en människa för första gången på länge, jag har vart uppe vid 8 tiden varje dag, och det är sååå skönt. då lägger man sej vid 23 tiden och somnar som en stock, vaknar utvilad och äter rejäl frulle och lunch senare. Det är värt mycket man mår så bra !!

Solen har skint de senaste dagarna, Så underbart att glida omkring i shadesen !!

Härom dagen gick jag in på Zara och kikade lite, och blev deprimerad för att de fått in massa fina grejer som jag inte har råd me, tex en vit skinnjacka för 2000... :(
Jag fortsatte och hamnade på Vero Moda, där började den dagen Final Sale, och priserna var typ 2 för 100, och 3 för 100. så dörifrån gick jag med en skitsnygg kavaj för 50 spänn och en tunika för samma pris.
Gick till H-M och hittade en fin rosa skojorta för 50 !!!

Så jävla gött, då va ja lycklig när ja gick shoppa lite trots att jag e pank !

Jag ska på arbetsinterju på tisdag, men en inte helt 100 på att jag vill ha det för det ligger nämligen en mil bort från där jag bor, och jag ha ju erfarat jobb med lång resväg tidigare, vilket gör att fritiden minskar...
Vi får se, jävlig fin italian a la carte !

Daniel är söt för han har tagit ledig från jobbet de dagarna jag är hemma.

Det ska blir sååå kul att komma hem !

Imorn är det alla hjärtans dag ! Jag tänker på er alla ! Hoppas ni har det bra, jag ska iaf jobba (som vanligt). Jag älskar er !

Kramar och massa kärlek från ett kallt oslo !





Jag är bamseglad

för att jag ska åka hem till Skövde o hälsa på den 19onde februari...


Jag är bamseglad

för att jag ska åka hem till Skövde o hälsa på den 19onde februari...


Vi har iallafall rena kläder !


Bra investering !


Sämsta dagen genom tiderna

denna dag började med att jag skulle gå över till ett par vänner och låna deras internet för att aktivera min norska internet bank och därmd ta reda på mitt dåvarande saldo.

Jag kommer in på internet och slår in koder osv. inloggningen misslyckades, pga tekniskt fel på sidan. aja tänkte jag, och provade istället telefonbanken. där fick jag reda på mitt saldo som ja var hyffsat nöjd med eftersom ja inte jobbat så mycket. Jag passade på att ställa lite andra frågor, då mitt under smatalet pengarna på mitt kontantkort tar slut.

Hm kul då. jag började gå hemåt eftersom att jag skulle iväg o jobba och hade ett tåg att passa. jag gick inpå 7eleven och skulle köpa ett konantkort jag hade ju trots allt pengar på kortet.
Jag försöker betala med kortet, med det funkar inte trots att jag slåt in rätt kod, då provar jag istället att ta ut pengar efter några försök. Bankomaten behåller då mitt kort ! JIPPPPPI !!enda stället jag har pengar på !!!

Jag går hem och gör mej klar för avgång occh lånar pengar av jesper. när jag ska gå tar jag en titt på min väganvisning och det visar sej att jag kollat på fel papper, tåget jag skulle med gick 15.37 och klockan var i ögonblicket 15.40. Jag ringde min arbetsgivare och sa som det var, samtidigt som tårarna börja rinna.

Han sa att ja kunde ta ett annats tåg som gick 40 minuter senare. jag kommer till bussterminalen och ser att det går en buss som är framm snabbare, så jag sätter mej och väntar på den. storlipandes och på telefon med mamman ! Jag har nämligen aldrig kommit försent till ett jobb !"
Jag väntar, och givetvis så är bussjäveln 20 minuter försenad.
Jag går på och blir ist förvånad över hur fan det kan bildas en kö på en två filig vajer väg.

jag kommer fram till destinationen där ja ska ta en shuttlebus, jag kommer ut och bussen går precis. jag gick in på nästa buss och snackade lite med föraren som sa att han kunde släppa mej 100 meter från dit ja skulle, SURE!!!

Jag kommer fram och klockan är sisådär 10 i 6, jag ursäktar mej som bara den, och får svaret du behöver inte be om ursäkt, det står här att du ska börja klockan 18.00...

Där vände turen, Tack och lov !!

RSS 2.0