Jippiee !!!

Nu har jag blivit antagen till utbildningen.

Den 4e januari börjar jag att utbilda mej till sommelier. Varenda måndag 09.00 - 17.30 januari - oktober.
37 dagar.

Nu är jag kemepeglad !!!!!!

Så i oktober 2010 är jag förmodligen utbildad sommelier.


1:a advent

Blev väldigt mysigt trots allt. Marre och josse kom över. Jag lagade en trevlig cowboygryta med fläskfilé. Jag tömde kylskåpet och hade i en massa, blev riktigt lyckad, hade tom. en liten skvätt glögg och lite lite kanel.

Sen så blev det glögg och sunes jul.

     


Förkyld

halsont, rinnssnuva. Usch, mindre kul att vara sjuk så jag har kurerat mej med repsils och Kan jang. Mirakelmedicin? Alla talar ju så gott om det. Får la se om det gör något.

Igår blev det helpanna så det skriker om det, 10.00 - 01.00 och förkylningg på det. Gött när man står och snorar när man tar beställningar. Jag gick iaf med Lena till Barbera efteråt och tog två pils. Sen tvingade hon mej att gå hem, fast jag ville ta taxi. Carro, nå går vi. Det tar kun ett kvartal så är vi hjemme.
Aja vi sparade pengar. Plus att jag blev ganska så påverkad av de två ölen.

Imorse vaknade jag av att brorsan ringer från Israel, jag va nog i nåt mellanstadie mellan vaken och sömn, plus att jag va sjuk morgonhes.
Sedan så jobbade jag 12-16.30. Mötte upp D för att käka. Vi käkade på Peoples, servitrisen var ifrån skövde, 87a som hette Malin Larsson och hade gått media. Kände fan inte igen henne. Men hon va skön.
Maten va suverän, sån enkel mat som jag gillar. Kyllingburgare med avokado klyftpotatis vitlöksås och sånt smaskigt. Grym sjokladekaka också !!! Billigt som fan vare också !!!

Imorn äre första adventsmys förmodligen.

 
Förkylningskur, och jag har äntligen köpt min fina blåa paljettväst som jag längtat efter !

Ha en fin kväll, för det ska jag ha med min sötis



Nu har min

käresta kommit hem från shopping i Göteborg. Nu sitter han brevid mej och leker med ringsignalerna på sin nya telefon. Han hade också råkat handla skor för över 3000:-

 Så jävla grymma Hugo Boss kängor med mysig pälsfodring !

 Ny fin höstkavaj.

Nu får jag kosa med min sötis igen.



God natt allihopa


någon som är sugen kreta?

chefens lya . 7000 kr för 7 bäddar!

http://www.plakavilla.no/



Bikerboot UGG

idag har vart en kanondag !!!

Började jobba klockan 11, hur lugnt som helst på jobbet. Nordea ringer och säger att mitt lån hat blivit beviljat, så det var bara att komma in för att skriva på papprena! Sjukt bra service, eftersom att det inte skulle gå överhuvudtaget utan norskt personnummer från början.

Jag fick gå tidigare. Så jag pyste iväg och köpte skorna som jag velat ha ett tag. Bra skit!
1. De finns inte att köpa någonstans i Göteborg, vilket innebär att inte så många kommer att ha dom.
2. De var inte billigare i Sverige.

Sedan gick jag till banken för att skriva på papprena, dom var sköna där. Jag frågade efter Janne, och då fick jag till svar: henne sköt jag förut.
Sen fårgade de va för kaffe jag ville ha, vad finns det? svarade jag. gin och tonic whiskey cognac fick jag till svars. Sköna bankisar !

Nu kommer pengarna in på kontot imorn förmodligen, då är det bara att vänta på att bli antagen till utbildningen ! Jipppie !!!!!!!


   

Hihi, min fina ny UGGs 3050 nok   (3299 sek)

Plus en grej till, D är i gbg idag över dagen för att shoppa, och förmodligen kommer han hem med sunes jul och sunes sommar boxen !!!!

tack och hej från en jätteglad tjej !!!




hur ska jag göra?

nu har man varit flin och låtit bli att pilla på dricksen i några dagar och har nu lite över 3000. Ska jag då köpa ett par skor jag verkligen vill ha för 3000, eller köpa massa saker för 3000 ?

Den är svår asså, får gå och prova skorna lite och se om de känns rätt .

Idag är jag ledig så jag ska gå till banken och lämna mitt arbetskontrakt, så blir mitt lån förmodligen beviljat :D :D

igår fick jag lite löneförhöjning också, det är gött.

Ha en fin dag, de ska iaf jag försöka ha.

Kramar


...

sorry att allt sitter ihop, provade att öppna sajten i en annan webbläsare.

Dåliga updates

Jag antagligen på grund av mitt sena arbetspass, (till 06.00) förra lördagen, så har dygnet stannat där den senaste veckan. Eller så har jag bara gått i ide precis som djuren gör. Men att sova till melan 13-15 tiden känns lite sådär, gla i att sova då, man får ju liksom ställ klockan för att vakna typ 11 haha.
Dit jag vill komma är iaf att data tiden har vart "begränsad" och den sajten har laggat varje gång jag har försökt logga in och uppdatera.
Nu är jag iaf ledig måndag och tisdag skönt.
Jag veckan som gått, har väl vart mest arbete.
D har vart på både arbetsinterju och provjobbat, han får besked på tisdag, de var nöjda med han , men konkuransen var hård. Jag håller tummarna, han är jävligt duktig då !
Jag har även kännt mej lite "pank", när man går på H-M tex, och hittar jättefina kackor tex som tex är nedsatta till te 200 kronor, och man känner att jag det passar inte just nu att shoppa kläder, inte ens för 200. Vet ni hur frustrerande det är ? Better times to come då !
I detta land har man ju förmån att bara betala halv skatt på novemberlönen så att man ska ha råd med julklappar haha. så den 10onde väntas en trevlig utbetalning.
Vi har börjat med julmenyn på jobbet nu, den är grymt ! Känns jävligt bra att sälja på folk den. Det har vart en del att göra nu i helgen.
På fredagen kom man väl hem vid 2 kanske. Sen var samtliga av mina sambos uppe till klockan 06 och koste sej och jag sov ju mindre bra under den tiden. efter 4 timmars sömn går man upp och jobbar 14 timmar, efter arbetspasset tar man 2-3 pils aquaviten stod med på bordet den med, sen var man kanonfull, sedan bar det av hemåt, klockan ??? 3 kanske ? och idag började 11, lagom fräsh.
Fredrik gick iaf och köpte mc donalds mat, gött som fan på "bakfyllan"/sliten.
D jobbar ikväll på Deep purple konserten, M & J är på bio, så just nu är jag helt ensam i en tyst lägenhet nyduschad och mör efter en hård helg, jag mår bra.
jag har även börjat med rosenrot för att se om det fungerar, har känt mej lite nere/trött på sistone, vanligt förekommande denna årstid dock.
För lite mer än ett år sedan var man och gottade sej långt härifrån ska börja planera och spara till nästa resa nu till det nya året !!!
ha det fint

fy skäms igen ?

Skoog, jag ber om ursäkt. Jag är så lat. Kan också bero på att jag numera har sällskap oftare än vad jag haft förr. Men jag skall försöka vara flink !

I övrigt flyter allt på, D har jobbar lite för adecco och ska på arbetsinterju på tisdag på en stand up club ! Va skjer mer då?

Felles venner festen blev en succé, jag fick jobba och slita i baren. Så till 03 hade vi massa görfulla gäster, när de gått var vi kvar till 06 och städade. D, som hade festat, och även vart en sväng på Meat Market, kom tillbaka vid 3 och hjälpte till och städa litegrann. De va gulligt att han kom till mej !

Kvällen innan hade jag vart på Thairestaurang med jesper calle mange och jens. Det va riktigt mysigt, efter några flaskor vin och 19 öl mötte vi upp Malin och D som hade jobbat, vi drog hem till oss och fortsatte att kosa oss.

 jesper har äntligen lärt sej knyta sin egen slips. yayas Thai beach bungalow  jesper va lite trötter  vi fick lite snö och pojkarna blev som barn igen        
hur sätter man på fläkten Mange ?

Görtrevlig kväll allesmmen !

Har btw gjort köttbullar idag, görgott !

Ny vecka, nya möjligheter

Ha det bra, kramar

Dålig update

Ja, fy skäms på mej !

Va har sänt då, 3 har blivit 4. Mamma och pappa har hälsat på.

     

Middag och vin hemma !!!

   
Vi var ute på Bygdö och kollade lite. Pappa försvann som vanligt när vi är ute och reser och så. Vi hittade honom på ett muséum där han hade sett en GÖRbra film som han uttryckte det.

  
Först middag på Meat Market, sen gick vi vidare till Bar 1 för kaffe och avec, där har dom 450 sorters konjak, och massa whiskey. Sen gick vi avslutningsvis till Lövebakken och delade en flaska Ripasso.


RSS 2.0