Veckan som gått,

 har varit trevlig.

Jag kom tillbaka i måndagskväll. Tisdag var väl mest chill.


På onsdagen så fick vi två nya roomies, söta charmiga killar från gbg, väldigt roligt. Jag jobbade på kvällen och ogillade hovmästaren som inte alls var duktig på att sköta sitt jobb. Jag har jobbat med mycket människor, många duktiga, han var inte en utav dom.


Torsdag så Hade jag ett missat samtal klockan 13.10, jag hoppas på att det skulle vara något bra, men visade sej att det bara var mamma. 13.18 ringde det igen och jag antog att det var mamma igen, men det var det inte. För de va Fridays som ringde in mej på interju :D :D:D. så jävla gött !!!!!!!!!!!


Jag jobbade på kvällen på samma ställe med samma hovmästare, o han gick mej på nerverna, så jag blev ite putt och käftade emot lite, ja ville bara hem, ja tålde honom inte. Han tänker jag aldrig mer jobba med !


Fredagen började jag jobba 08.00, jag hade dock en vilseledande beskrivning pga en ej uppdaterad hemsida, så ja kom 45 minuter för sent. Denna gång jobbade jag faktiskt i kök, jättekul med lite variation !!! Det gick bra !

Jag slutade där klockan 15, och detta var lite utanför stan, och klockan 17 skulle jag jobba igen, så de blev en kort paus. Jag jobbade till o1 och kom sedan hem och sov väldigt gott den natten.


På lördagen var jag faktiskt för första gången på bra länge festsugen !

Vi gick på fest hos några vänner och for sedan på byn och drog omkring.


Söndag chill, vi var på visning av en fin lägenhet, och sen gjorde jag flygande jakob till oss !!!


Over n out.


RSS 2.0