weekend

Jobba. Började i fredags klockan 17.00. Jag och Magnus var kvar sist och stängde. vi tog en taxi cirka 04 tiden. Jag hade jobbat hela kvällen utan hålfotsinläggen, och hade så ont i benen så jag somnade inte på ett bra tag.

1-2 timmar senare skulla jag upp igen, pappa körde upp mej och Daniel till jobbet. Lunch, jag skulle vart ledig mellan 15-17 egentligen, men så blevv det inte.
Jag fortsatte, och jobba massa timmar till. jag stämplade ut 03.30 ungefär, och jag har för första gången i min billingehushistoria stängt baren själv, och gjorde stora baruppgöret bankade pengar och så :D. Det är sånt som bara de fastanställda i stort sätt gör i vanliga fall.
Jag hoppas jag gjorde allt rätt, pengarna stämde iaf. Bra drille vare i helgen också !!

Idag, söndag har ja lite ont i fötterna. Konstigt ? Ne, 16 timmars arbete med cirka sammanlagt en halvtimmas sittpaus. De va längesedan jag körde ett sånt grispass. Men men är ju  TIM-hora just nu.

over n out

week

jaa va har gjorts i veckan, känns som om veckodagarna är ganska lika varandra... Lite umgänge med HOES, nån körlektion, en nykter visit på torsdagskrog, inköp av underkläder för över 300 för körkortspengar, BUZZ, ny voffi, promme med mami, entourage.

lordag

ah sovning till sent, kanske sisådär 3 halv 4. Jag är en hemsk männsika och sover bort dagarna !

Billingehus hela kvällen, med nåt dansband som hette rhodos, och jag va förbannad för han sjöng sååååååååååå nasalt......

nicebajs

Fridag

jag gick upp i hyffsad tid.. käka frulle och sånt så skulle jag ta mej ett bad för jag kände mej lite lortig, jag råkade somna i badkaret :/

sen så gick jag till daniel, och vi tog oss ner till staden för att hitta på något. Först systemet jag köpte ut åt anna K :D
sen gick vi och satte oss på voda och drack lite kaffe.

jag lämnade honom sedan där och tog steget hemåt. Jag och mami och papi skulle nämligen ut och äta på husaren.

Dte var trevligt. God mat gott vin mysigt.

När jag kom hem igen gick jag till daniel, där var även kim, och sedan entrade även anna l, elin pitti marien och evelina...

trevlig kväll blev det. jag tror dock att jag ska sluta dricka ett tag, jag har blitt så lättpåverkad och har minst lika kul nykter.

hemgång sedan i kraftig motvind..

hej hej

Thursday

ja tack telefonen ringde och väckte mej. Det var linnea som undrade om hon kunde komma över en sväng, yrvaken var jag och detta övergick sedan i ångest när jag insäg att klockan var typhalv 2...

jag tog mej ner till staden och softade omkring med anna och linnea...

jag och anna åkte sedan hem till mej och jag slingade hennes hår litegranna... hon släppte sedan av mej och anna K hos elin..

elin och pitti skulle kröka, jag och anna K skulle de inte.

Vi följde dock med till husaren i nykterhetens tecken.. Helt okej vare väl där..

sen åkte jag gratis taxi hem hur bra som helst!

tock tock...

onsdag

jag gick upp och lagade lite frulle. och sen gick jag och lade mej igen. en kort stund senare kom mamma in och sa att jag skulle följa med ut på en promme ! Trött var jag, men följde med ändå.

när vi kom tillbaka gick jag och lade mej igen.

telefonen ringde och Mia på BH  undrade om jag kunde komma upp och diska några timmar. Visst! Lökigt som satan att diska ju...

20.00 tog jag mej upp dit och stannade till ca 03 tiden...

gooooooonatttttttt

tissepisse

jag hade körlektion idag, jag hade tappat en hel del med uppsikt avsökning fartanpassning lalalalala..... jag körde med cleas syster, jag körde till och med mot rött hahah...

när jag kom hem kollade jag på 6 avsnitt av gossip girl säsong två hm 40*6= 240 minuter, 240 / 60 = 4h... okej 4 timmar. bra tillbringad dag där i soffan azzzzzzzzzzzå.

Jag gick sedan till daniel och softa lite, han hade tvättstugan, men hade råkat ta en arg grannes tid av misstag....

vid cirka 8 snåret satte  vi på oss rekordeliga kläder och tog vara på kvällen, vi gick till mummel och delade en flaska rötjut och käkade lite nachos. De va nice.... Trots att vi var de enda gästerna där...

när vi kom tillbaka kollade vi på två entourage avsnitt och somnade sedan som små lamm....

zzzz....

Måndag

Dagen tillbringades till en början hemma i lägenheten med lite småsysslor
..

Modren och fadren kom hem från jobbet vi åkte iväg och handlade, och jag passade även på att boka körtider...

Malin ringde mej och frågade om jag ville hitt på nått, hon kom in till skövde ända fån tiahölm, och vi gick och fikade lite på PIMS.

Mamma säll ringde upp och bjöd över oss på 50 årsfriande. Vi begav oss upp till familjen skräll, där modren i familjen var lite rund under fötterna.

Jesper (bengts son) söp ner sin mor, och hävdade att man bara fyller 50 en gång, vilket han antagligen har rätt i.

Jag och Malin var nyktra men hade roligt ändå ! Vi begav oss från vallevägen vid cirka 03 tiden på tisdag morgon, då hade lisse pisse en bra 50 års fylla tyckte vi!

over n out...


Jeppeson skräll azzzzzzzzzzzå


LöSö

vaknade jag typ vid 3 tiden, då hade det hunnit bli mörkt minsann.

klockan till klockan 5 körde papi upp mej och daniel till jobbet. clabbe af geijerstam va där !

vi stämplade väl ut vid 04 tiden nån gång. Jag gick till sängs strax innan 5.

på söndagen vaknad jag mellan 16-17 nån gång. Helt förstörd ! Jag insåg att jag inte sett dagsljus sen i fredags. Åh fy faden, huvudvärk hela kvällen, gick över till daniel och glodde på tv med hans syrra.

När jag kom hem skulle jag naturligvis ha lite sömnsvårigheter, så jag passade på att kolla färdigt på säsong1 gossip girl ! Hur bra som helst, dags för säsong 2

love

Efterfest (jag=nykter)


Viernes

vaknade upp hos familjen koivusaari med lillebror tätt intill. Jag begav mej till min frisör Eva-Lena för att toppa håret lite.

Jag gick sedan hem och käkade lite och tjöta lite me mami. Så promenerade jag upp till ungdomsmottagningen, de hade en ny barnmorska. Hon va jättetrevlig !!!

Så promenerade jag hem igen, käkade lite med papi, så åkte vi ut och övningskörde en sväng. Mörk krokig landsväg !!

När jag kom hem så begav jag mej till after worken på scandic, ekström var nämligen på besök i staden, Jag var inte det minsta alkoholsugen, och köpte därmed den dyraste lokan genom tiderna, 35 kronor, iochmed att jag inte åt av afterworkmaten.
Träffade även några sköna boyz där.

Jag och Ekström gick upp till koivusaari en sväng, jag snodde lite mat och pepparkaka. Sebban anna och hanna skulle bege sej till havstena, vilket jag inte var sugen på. Så jag tog sällskap med anders och emelie hem till mej, han hade nämligen en bag in box ståendes hos oss.  De skulle bege sej till vasastan, vilket jag heller inte var sugen på.

Min granne daniel ringde, hemma hos han satt även Kim och Magnus och krökade, jag gick över dit och sällskapade.

Jag följde med ut på krogen och jag och det starkaste jag drack den kvällen var red bull, hur najs som helst vare.

Vi 4 gick sedan hem till daniel igen, och det kan nog vara den längsta promenaden från stan till trängen genom tiderna.
Väl därhemma satt väl mest jag och kim och skrattade åt magnus och daniels fyllediskussioner.
Jag kom strax innan 06.00 och där också till sängs.

Hann med mycket denna dagen !!

citybritty

Sen så cyklade jag ner till Anna K och myste lite. Vi drog därefter till eowi n pete och flummade till mtv music awards.

sen så drog vi tre med mercan till de andra hoesen och hälsade lite.

anna saknade sin sebban så jag fick sova med henne....

xx


Teori

Ja, kom hem cirka 09.00 käkade frulle me morsan. sen gick vi ut på en promenad i höstvädret. de va nice.

sen så kom anders den gamle reven hit för att plugga trafikteori. Puh hårt pass där azzå två idiottter med alla dessa kuggisar. men men de gick bra.

Anders = idiötttttttttttt


Hej och hå

Att jobba igårgick jävligt bra. Var i mkt bättre form än vad jag trott.

Jag va grym helt enkelt !! :P Nee men första dagen däruppe på typ ett halvår. och praktikanterna vände sej till mej... det var trots allt inte så mkt som hade förändrats, bara att man var ännu mera underbemannade än sist!

när ja kom hem, kikade jag på valvakan lite, somnade där till fredrik och filip. Sen vaknade jag till av massa glädjegråtandes människor vid time square, då obama vunnit.

Jag gick upp ur säng typ halv tre och käkade lite. Sen så har jag bara legat och bläddrat i gamla klick och sofis mode tidningar, som mor min sparat!

Nu ska jag gå till min granne daniel och dricka lite vin.

ciao



Stina Sandberg

Hur bra som helst!

När man vaknar strax innan 05 snåret på morgonen och är upprörd, lite ledsen och behöver snacka.

Då är det hur bra som helst att ha en äldre vis förstående vän på andra sidan jorden, som man slipper väcka!

Det kändes bra, sen så kunde jag iaf inte somna så typ 05.30, gick jag ut och sprang. Hur bra somhelst att springa när man är upprörd. Det va inte många själar ute och det var dimmigt och isigt på vägarna.

Sen käkade jag en brak frulle !!! Jag får väl ta en eftermiddags nap, eftersom att jag ska jobba kväll på BH. Wiho va kul de ska bli !!!!!!!!!!!!!





Ja bra dag!

Jag gick upp 09.00 och gick ut och sprang en kortis innan frullen. Skön start på dagen!

Sen uträttade ja massa bra grejor. Boka tid på ungdomsmottagningen, ringde billingehus och tisdag kl 17.00 ska jag jobba :D ;D och jag ringde mobilaffären.

Sen så ringde jag jeppeson säll skräll !! Vi tog en promme ner till staden, skönt att snacka av sej lite! jesper var typ gul i håret så jag va ju tvungen att fixa till detta! och resultatet blev bra. nu ser han ut som vanligt igen. det är liksom ingen hit att färga håret på fyllan!

Sedan drog vi till pims och fikade med lite hoes. vid tio va jag dötrött. och gick och lade mej.

Glad Boxare


söndags mys de la mys

vi 4 återsamlades och gick till thai thai för att käka. Riktigt nice session där aså. Har saknat dem.

Vi skildes åt och jag mami och papi åkte och handlade lite, måste börja äta ordentligt nu och jobba på min semestermage.

Sedan entrade jag en annan dagenefterreunion, på benidorm där anna linnea och elin befann sej. vi drog sedan till elin för att se ensam mamma söker. Jag passade på att våldgästa isabell en snabbis.

anyhow så drog sedan till norma, där vi träffade pitti annak och sebban. Kul att träffa pitti igen!!!

Imorn blire seriösare grejer att ta tag i, plus att min mobil jävel är trasig.

howdy howdy

Halloween

Kvällen startades i Daniels lgh med Daniel Magnus och Evelina. Hur kul som helst.
Sedan drog vi till city på halloween fest. det var också trevligt tills nån jävla lipsillskille fick för sej att någon hade snott hans mobil och stannade upp hela festen då det visade sej att den bara åkt ner i soffa. Han gav sej inte. alla hörde att den ringde men han fortsatte grina och festen dog ut

Vi gick till bogrens. Jag hade svinkul. Sprang runt där i min boxningsoutfit och bara flummade.

Sen så skulle vi dra till daniel och efterfesta. haha vi hade kul. Magnus och evelina deckade i daniels säng så vi gick hem till mej och sov.

riktigt nice kväll !!!!!!!!!!!!!!!!

Homecoming

Vi åkte från sthlm och stannade till på systembolaget i Laxå och handlade lite inför kvällen. Gulligt systembolag. Som en lite Liquer store...

Vi åkte sedan till nybyggade jättefina ica maxi i skövde och handlade lite snask till kvällen.
Vi gjorde lite snittar och lite frukt och smått och gott..

Folk började komma efter ett tag.... Vi hade jättetrevligt. Hur kul som helst att träffa mina boys, de va längesedan!!!
Vi höll väl igång till halv 3 jag deckade, Jetlagen satte sej nog lite på fyllan, jag hade sönder glas och spillde ut öl  haha. Men jag va klar i huvudet. Men motoriken sög. !
Man kanske inte är så bra på att kasta champagneglas när man druckit.

jaja kvällen var iaf kanon !!!!!!!!!

Tack alla

Sthlm

jaa dagen fortsatte jag mamma pappa åkte upp till Sthlm för att besöka Ulla Granberg ! Lottas mamma...

Världen coolaste tant. 84 bast och som en trettioåring i huvudet, så jävla klar. Helt underbar! Kroppen och välmåendet började ge sej, men hjärnan och allt va på Topp. Ända sedan 1971 har hin vart i LA varje år och har rest mer utöver detta. Hon hade många intressanta historier att berätta!

Vakenheten gav sej dock för min del vid 18 tiden då deckade jag, och hade vart vaken i ca 30 timmar återigen!

RSS 2.0