Sushi

söndag onsdag lördag, det första jag är sugen på när jag vaknar på söndag . wierdoooooooooo.

Jag mötte Josse på monki, där hade dom värsta rean, halva priset på reaplagg, alltså 50% på 75% Haha. Galet va. Köpte en klänning en stor skjorta och en kjol och ett hårband för 124.50 :-
Har insett att om man ska handla på rea ska man göra det i slutet av februari, det är då man verkligen kan fynda, så glöm mellandagsrean haha.

Jobbskor var nästa projekt. Har alltid velat jobba i löparskor, och jag hittar ett par Asics i svart skinn utan reflexer. LYCKLIG !!!!! Längtar tills jag ska jobba nästa gång ...

Vi gick runt och jag shoppade ännu mera de va sån sjuk rea överallt typ.

Sen gick vi hem till mej, köpte sushi, städade och gjorde oss iordning. Jag hade köpt isglasspinnar och rom så gjorde jag kosliga drinkar. SÅ kom Magnus förbi och joinade. Josse är ju judinna och de va nån sorts högtid så hon skulle iväg på maskerad utklädd till Pippi.
Jag och Magnus drog ner till Meat Market och tog ett par glas, vidare till underbar och sedan till åpen bar. Dit kom daniel också. Efteråt gick vi till 7 11 och jag käkade. Magus va asfull och daniel ville på efterfest och det blev något sorts tjafs så jag började gå mot taxibilarna.
Där stod fredrik och kim längst fram i den lååååååååååånga kön som alltid är där efter 03. Jag smet fram och skulle dela taxi med dem.
Så var vi nästa framme vi mej så skämtade vi lite, så sa fredrik att jag behövde ju inte alls dra hem, eftersom jag trots allt va sur på magnus och danne haha..
Det har du rätt i sa jag kör vidare sa ja. (joke gone too far)
I hissen träffade vi en granne till F & K som vi bjöd uupp på ett glas vin.
Kim tände ljus och tog fram gittaren, fredrik gick och lade sej. Kim satt och spelade och sjöng för mej och grannen tills vi somnade på soffan.

Vid 8 vaknade jag och funderade på hur jag skulle ta mej hem, jag insåg att det baa va 800 meter (enligt google maps) Så i mina 14 cm klackar gick jag 800 meter i nedförsbacke, branta och snöiga var dem också. Det va mindre trevligt.

Hemma låg magnus på soffan och danne i sängen jag somnade som en stock.

Idag har ja bara legat på soffan och ska eventuellt iväg och bowla sen.

Hej och hej


Sushi varje dag hela veckan MOHAHAHAHAHHAHAHAAAAHA


De ultimata arbetsskorna !!!!


En duch gör susen och tvättar bort all bakfylleångest.

ha en fin kväll vänner.


Hallå hallå

Fredag jobbade jag lunch, sen så drog jag och mötte upp Josse. Hon skall vara brudtärna på hennes systers bröllop, så jag hängde med som personal shopping assistant. Jag hittade en asfin klänning åt henne.
Även jag som lever snålt handlade lite somriga grejer en bh en lite kjol och en tunika. Det är ju så biligt på gina tricot så jag kunde inte låta bli. Jag är så förälskad i Färgen korall/apricos/ljusorange. Den gör mej så glad
Ska nog försöka hitta ett läppstift i de färgen.

Sen så drog vi och köpte grandiosapizzor hyrde film och köpte lite godis.


Sommar !!!!!! Tänk den bhn under en vit topp så den lyser igenom .


Perf brudtärna !!!!



Vi kollade på Anywhere but home och 17 agaian som jaf redan hade stt kom jag på när vi började kolla.


Idag så har jag vart och fixat naglarna. Vart på Vintage affären och drömt mej bort, e riktig Burberry vintage trench coat från typ 50 talet för 2200 men den är så jävla lång, känns ovant.

Folk bara ger sej av med dem här grejerna helt onvända
Den där Patrizia Pepe jackan från höstkollektionen fanns i affären helt oanvänd, kostade 5400:- Stl väldigt väldigt small.

Hittade en oanvänd Chloé väska, och en sjysst Marc Jacobs i typ oxblodfärg som verkade vara lite äldre.

Jag hade isglass med mej som jag hade handlat så jag var tvungen att lämna affären :(

Snart ska jag möta josse och kanske shoppa lite till har fått tillåtelse av Anna Lätth att använda sälenpengarna att shoppa lite för.

Ikväll blir det isglass drinkar och sushi !!!

PUSSSSSSSSSSSS


Ligger i soffan

som en padda och moffar godis. Det är lov om man är sjuk.

Gårdagen tog jag mej ledigt för lite qualitytime med min käresta. Vi gick och käkade lunch, mysigt mysigt. Sen så gick vi och drömde oss bort i klädaffärer. Under dagen kände jag hur min förkylning blev värre och värre. Vi begav oss hemåt och jag började känna mej utmattad. Daniel lagade en världsgod tacopaj, jag åt givetvis för mycket och blev tokmätt.
Så bakade vi krämbullar (typ shake n bake). Så koste vi bara och jag snorade en hel del.

Jag vaknade upp idag och kände mej slemmig och tjock i huvudet, och bestämde mej för att stanna hemma idag också. Lite senare gick jag och josefine och köpte typ 1000 bitar sushi, så kollade vi på film, The Proposal. Den va rätt söt. Så följde jag josse en bit och så köpte jag godis.





   

Lite lite störd , JA!



puhu

Helgen som varit började med att Kim ringde i fredags när jag var på väg till jobbet och sa att han hade feber och inte kunde jobba. Okej, fredrik är i london eva och lena är på musikfestival, och vi hade massa bokat.

Det löste sej genom att André från barbera kom in ett par timmar och hjälpte till, vi sålde för 43 000 på kvällen. Han var tvungen att går för han skulle jobba på barbera. Gästerna är kvar matsalen är ett stort jävla mess, kockarna har varit snälla och diskat alla glas och bestick, men disken skulle stängas. Jag inser att jag har typ 4 timmars arbete framför mej, som tur är har ag världens bästa pojkvän som kom och hjälpt mej att stänga.

Halv 4 kom vi i säng, upp och jobba 11 igen. Kim är fortfarande sjuk. Jag kör kvällen själv och gör 18 000, sen är kockarna så snälla att de stannar kvar och putsar lite bestick och glas över ett par glas vin,  skönt med sällskap, hatar att stänga själv.  Så efter 14-15 timmars arbete åkte jag hem och sov upp igen 11 för mera arbete.

 Nu väntar jag på att daniel ska komma hem så vi kan äta sushi och mysa.

 Hade på bade



Och måndagen tillbringades i skolan. Efteråt  käkade jag med två tjejer i klassen, nu ska jag softa


Underbara dagar

mamma och pappa har varit och hälsat.

Efter skolan i måndgs satt dom i min lägenhet, Daniel hade lagat mat. Semlr hade dom tagit med från Sverige också. Senare på kvällen kollade vi på Snabba cash med dålig kvalité.

Dagen därpå gick jag upp vid 8 och gjorde iordning en rejäl frukostbuffé. Så mysigt att äta frukost ihop.
Sen så åkte vi ut till Ikea och handlade lite småsaker som vi  behövde. Lunch tog vi på Sandvika Storsenter, som tog ett tag att hitta infarten till. Skandinaviens största shoppingsenter.

När vi kom tillbaka pysslade vi, städade,tvättade och organiserade. Klockan 6 hade vi bokat bord på Yayas, det blev en jättemysigkväll, avslutades med vin i soffan.

Onsdagen promenerade vi omkring i Oslo och uträttade diverse ärenden. Vi köpte färsk lax och åkte hem flr att tillaga den, maten blev kanonbra. Jag färgade mammas hår, och resten av kvällen tillbringades framför tvn.

Har varit underbara dager, alltid lika trevligt med besök.

Nu känns det tomt när de åkte hem.

Lägenheten ser trevlig ut.

helgen

fredag, hyffsat lugnt på jobbet pils med kim och daniel efter jobbet..

Lördagkväll hade vi mycket att göra faktiskt.

Söndag alla hjärtans dag och mors dag här i norge. Ja o kim hade gått och bävat för söndagen hela veckan. Men det blev lugnt som fan.

Efteråt gick jag till systerkrogen barbera tog två glas mousserande och snackade skit med micke i baren. Jag skulle möta Daniel vid hans jobb kvart över 8.
Så gick vi till överraskningsstället, det blev http://www.dinner.no/  . samma ägare som den fina restaurangen vi var på med jobbet ungefär samma koncept på den andra så var det olika typer av asiatisk mat, på Dinner var det bara kinesiskt. 4 rätters blev det. pilgrimsmussla, jumboräka och havskräfta till förätt, crispy duck till mellanrätt, hummer och oxytterfile som var friterat i små strimlor till varmrätt och chokladmousse och cocossorbet till dessert.

Jag är inte van vid att äta så jävla mycket tror man egentligen ska vara 3-4 pers på en sån meny. Gott var det iaf notan slutade på 2200 så dyrt var det också haha. Men det var ju trots allt alla hjärtans dag.

Idag när jag gick upp så hade jag en så skön känsla, spy, kissa, bajsa eller äta? Lite lite risig efter all mat ...

Nu ska jag till skolan är som sagt lite sliten får hoppas jag inte blir sådär sömnig.

Efter skolan får jag träffa mamma och pappa som kommer idag JIPPPIIIIIIIIIIIIE !!!


Good morning !!

Känns så skönt att vakna klockan typ 10 av sej själv, även fast jag drack vin igår. Jag har liksom kommit in i dygnsrytmen !! Nästa projekt är att planera upp dagen och gå till gymmet innan jobbet.
Kanske gå upp runt 10 göra sig iordning och käka frulle (minst en halvtimma innan gymmet), och sen vara på gymmet kanske runt 12, träna i en och en halv och sen göra sig iordning va blir klockan då? halv 2 - 2 duscha göra sig iordning och på jobbet ka jag vara  halv 4 det blir ju perf !!

Jag  tar steg för steg !!!

Nu i februari är det sååååå stilla på bryggan, jag hade ju några gäster igår, men det var ändå så att man kollade klockan hela tiden. Sen till sommaren blir det fart igen, i maj, juni första veckorna i juli är det knökfullt på bryggan. Man får typ armbåga sej fram haha nee men nästan. Aker brygge om sommaren = mysigt. Synd att man jobbar för det mesta. Bra cash iaf, mkt gäster=mktdricks=mer timmar :)

efter jobbet mötte jag iaf upp daniel, som tog en pils med sin kollegor. Han tyckte vi skulle stanna lite och promenera hem ist för att ta trikken (spårvagnen). Så vi stannade, och jag hann väl få i mej 4 glas rött och klockan hann bli 2.
Jag träffade två killar, en från Kanade och en från Brasilien, båda var ute och reste själva och hade bara mötts i en bar. De var trevliga !!

pussssssssss

Kan det vara världens bästa tv-program ?


nyttig choklad !

igår så följde jag med josse till gymmet. Fy fan asså jag går aldrig dit mellan 17.00-20.00 igen. Hatar när det är mycket folk, helst av allt skulle jag vilja vara själv haha. Ne men nu gick vi ändå till en av de större anläggningarna, men det var så mycket folk usch. Josse var på spinning som hon tycker om, men eftersom att jag inte tränat på länge så ville jag inte utsätta mej för spinningen, plus att det gör ont i arslet, så jävla hårda sadlar.

Sen gick vi hem till mej och lagade lite tacos.

Så lagade vi nyttiga choklad praliner. Vi hade köpt sån "levande choklad", rawfood. Helt ren kakaomassa. Jag improviserade lite med inspiration från Anna skipper.
Jag tog walnötter pecannötter pistachnötter cashewnötter och torkade tranbär, smälte chokladen och rörde samman allt, och sedan in i frysen.
Jag som är glad i mörk choklad tyckte det blev helt ok. Chokladen i sej är ju sjukt bitter, men tranbären gjorde att det blev lite lagom med sötma.
Ska se om man kan googla fram lite mer nyttiga recept. Tror det här med rawfood fortfarande är lite nytt på marknaden.
Nån som har något tips ?

Svar till hanna:
A får hoppas att de håller, kösta ju skjortan !!!
Utbildningen är jättesvår, krävs mycket tid utanför skolan, är fortfarande dålig på att ta mej den tiden.
Det blir säkert kul och lärorikt, så får du träffa massa sköna lirare !!!
Lycka till.



Nyttigt godis fyllt med massa vitaminer, antioxidanter och nyttiga fetter !!!





nails

Ja, då var det dags att testa igen.

Detta är varken akryl eller gele, utan det är typ tippar. Hanna W, minns du de naglarna du brukade göra hemma när vi va små. När du köpte nagalar från hm och filade ner och de.
Ungefär så har hon gjort, så nu håller jag tummarna för att det ska hålla.



Jag ska göra ett nytt försök att skriva ett inlägg.

På söndagen skulle jag på vinmässa, på hemsidan hade jag bara i farten läst att det skulle vara 10-17. Jag gick upp tidigt och var där strax efter 10. Jag kollade mej omkring och såg inga bekanta ansikten. Jag hittade min lärare och frågade om jag var tidig, det visade sej att det inte skulle dra igång förrän 12 och att det bara var förberedelser.
Jag kommer tillbaka 12 sa jag, och tog en promenad i det vackra vädret till bryggan och tog en kaffe.

Vi 12 tiden var jag tillbaka igen, jag insåg att det fortfarande inte var några bekanta ansikten där, och att alla var där 2 och 2, jag hade trots allt inte stämt träff med någon.

Att göra det bästa av situationen i det läget var väl att gå runt och prova viner utan att spotta.
Med lite alkohol i kroppen kände jag lite mera bekväm, vid 2tiden började lite klsskompisar droppa in, då hade jag gått omkring själv i 2 timmar och druckit vin haha.
Jag var i finfin form.

Där stannade jag till typ 5, sedan tog jag sällskap med Anne-Hege till daniels jobb.

Jag käkade 3 rätters, och satt och tjöta med daniel och sebbe. Efter kanske 4 timmar gick daniel av och vi delade en flaska gewürstraminer från alsace. Efter den kände jag mej full och trött och åkte hem och sov.

Skolan gick bra. Jag höll mej vaken hela dagen !!!!

Till lunch fick vi oxsvans. Det var gott men det enda jag kunde tänka på var att det antagligten skulle komma ut i samma konsistens när jag bajar. Så det gick lite trögt.

Hoppas alla haft en bra helg

Kärlek.


Jävla pissssssssssssssssskit fan

jag hade skrivit ett ångt inlägg och så fuckade datorn och allt försvann och nu oskar jag inte skriva ett nytttttt................................................................................................................................................................................................................................................................

Lördagkväll

och ledig haha.

Tror det blir soffan ikväll också faktiskt, ska upp tidigt imorn och gå på sommelier NM. Norska mästerskapet och massa viner att smaka på. Gratis fylla ? Haha. Ne vi får väl se va som sker.

Jag har hittat exakt en sån soffa som jag vill ha. Har ju pengar men frågan är om man vill lägga dom på det, eller om man ska vänta. Å andra sidan kan det vara skönt att få det gjort. Ska ta ett snack med danne, som hade planerat att shoppa för sina pengar.

Irriterande att jag inte hittar mitt minneskort till kameran, jävligt märkligt om inte annat.

Har på melodifestivalen i bakgrunden, va fan äre för konstiga doldisar som delatr nuförtiden egentligen ? Känns inte så prestigefyllt längre på något sätt. Verkar ju som om bodyn är poppis iaf, Alla vill vara Beyonce.

det är just sånna här kvällar man saknar sina vänner mest, bara ses och inte göra nåt. Glo på tv och moffa godis.

Josse har sin syster och hennes blivande man på besök, dom var och käkade på jobbet förut. Så strögade vi omkring åkte och kikade på operahuset.

Ne nu blire mera melodifestival, även fast jag tycker det är ganska tråkigt.


Bodyn var nog favoritplagget att uppträda i 2009...


Fredagkväll

och ledig ?

Vad gör man på fredagkvällar ? Jag jag har iaf suttit framför datorn/tv:n och i min ensamhet. Jag blev sugen på sushi och gick iväg för att köpa det. Jag hade egentligen behövt plugga, men det går fan inte att plugga hemma. Det finns alldeles för mycket distraktions. Man hittar liksom på alla möjliga ursäkter för att inte behöva plugga, typ kolla på tv, storstäda, laga mat, diska. Sånt man egentligen inte vill göra.

ne ska fortsätta med fredagskvällen, är ju Skavlan på tv.

Ha det fint allesammen !!!

söt vän


halo

ja,, va skönt det är med internet !!!

Januari slutade med att jag jobbade 160 timmar va i skolan 32 timmar, samtidigt som lön var försenad, som när vi skulle flytta ut ur en lägenhet, komma i ordning i en ny, och internet strulade mm.
Man har ju varit lite deperimerad i mellan varven.

Kom ju på att Catrine Johansson den gamle partyräven var uppe för någre helger sen, hon har nån sorts fling med magnus, det va kul att träffa henne över ett par glas.

Det mesta är över nu med motgångar, allt i januari har dock påverkat skolan lite. Känner att jag ligger lite efter, så denna veckan ägnas åt att renskriva anteckningar och gå igenom allt vi gått igenom hittills. Jag jobbar lunch hela veckan och än så länge har vi inte haft något att göra så jag har pluggat  på arbetstid.

Idag har min fina vän Josefin varit här och färgat mitt hår. Hon var så noggrann och duktig, det gillar vi.

februari känns än så länge som en bra start, kommer förmodligen inte få lika mycket timmar. Jag har städat. Vi har tvättat och storhandlat och lagat mat. På tisdag ska jag hänga me josse till gymet och försöka få upp ångan och viljan. Har börjat med denna vecka att försöka dra ner på kolhydrater och komma igång med lite diet, perfekt när man jobbar lunch hela veckan och har normal dygnsrytm.

På tisdag har jag även bokat tid för att göra ett försök med att ha naglar !!

Vecka 7 kommer förmodligen mamma och pappa, två av mina absoluta favoriter i hela världen, jag längtar <3 <3

Jag saknar mina hoes en massa, blir lite turer hemåt framöver hoppas jag. Iaf när jag ska börja gå tillbaka till blondt, kan ju inte överge eva-lena plus att det kostar ju en förmögenhet att gå till frissan här.

nu ska jag kosa.

hej hej


Internet !!!!

Äntligen! Nu ska jag bli flink med updates !

Nu ska jag iväg och jobba

Over n out

RSS 2.0