Norwegian

Fihn Säll Malin, numera Oslo-bor.

Vi bor i ett kollektiv i centrala Oslo. Vi delar ett rum.

Malin och Jesper är nykära, dom gillar att prata pussas och ha sex och sånt... Nemas problemas. Jag har gjort en koja av min säng så jag inte ser dem, och jag har även börjat använda öronproppar så jag inte hör dem ! Livet är gott på så vis.

Vi är sugna på att flytta men måste då då ha råd med deposition för lägenheten, som ofta ligger på 30 - 40 tusen, så ett tag till blir det i kollektivet !

Jobbsökandet är ganska så passivt för tillfället. M och J har väl inte sökt något. Jag har vart runt på olika restauranger och lämnat CV:n. Tyvärr är Januari en ganska så död månad, men däremot kommer ställena att börja behöva folk i Mars och framåt. Så som det känns nu så blir det väl bemanningsfirmor, fram tills dess. Vilket känns helt ok !

Jag har börjat träna på gym, vilket känns jättebra, på SATS ! Där är jag ganska ofta, jag passar å medan jag är arbetslös.

Jag ska eventuellt på en arbetsinterju på engelska, han sa att de skulle kalla in mej för en interju, så jag bara vänta på att han ska höra av sej. Ja menar att om han tagit sej tiden och slagit mitt nummer och säger : I have u´re CV infront of me, and we´re gonna call u in for an interwie.....
¨
då är det väl nåt seriöst hoppas jag !!! Vi får se hur allt går.

UPDATES TO COME....

PS. låt bli att ligga med Daniel medan jag är borta.

HADE HADE




RSS 2.0