Fihn goes Bahamas

klockan ringde at 4.30 am, jag gick upp och gjorde mej iordning. Klockan 5 am var jag färdaig och satte mej och väntade på min bil.  Jag skulle nämligen på kryssning till Bahamas!!!

Bilen kom och nästa person att hämta upp var faktiskt min nye norsk/dansk/nederländska bekant. ott med sällskap idag!

Vi kom fram och gick igenom passkontroll och grejer. entrade sedan båten där en frukostbuffé väntade. Vi käkade och sedan och la oss på deck. och sov därefter några timmer i strälande solsken. Efter ett tag var det dags för lunch. Trevlig 3 rätters buffé.

Vi kom fram till en sorts industrihamn på Bahamas, vattnet var turkost!!! Sedan blev vi shuttlade till ett litet samhälle, där det fanns ett kasino där vi hade en gratiskupong på en drink! Trevligt!

Stranden var nästa destination. oh my god, det var paradiset. Så jävla vackert!!!! Där hade jag gäna stannat ett bra tag till men båten gick några timmar senare. Men Jag har iallafall vart på Bahamas!!

Det ni, sen så iaf åkte vi båten käka trerättersbuffémiddag. sen blev det oväder ute och det blixtrade och började regna så vi gick in och spelade Bingo. och sen var det trollerishow.

Vid 10.30 pm var vi tillbaka. Görtrött är jag, ska ut och köpa till godis fö re är ja sugen på!!!

God natt

KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0