helga

Har jobbat hela helga. I fredags satt vi kvar och tog ett par pilsner och hem vid tre.Den natten sov jag skitdåligt, skulle öppna klockan 11, och  ett 15 timmarspass väntade, de gick bra trots allt.
Hade en rik pakistanier, om är lite känd här i norge, han gjort sej en förmögenhet på däck. Tycker iaf att även om man är rik så kan man inte bete sej hur som helst, sitta och gapa rakt ut och slå i bordet hela tiden.
Han vill vara stekig, men hur kommer det då sej att man dricksar 40 kronor på en nota på nästan 13 000. Jävla snåljåp, hört talas om 10 %. Han dricksar aldrig när han är hos oss.

Sen blev det öppning även på söndagen. Söndagar går så jävla långsamt.

På kvällen hade jag bokat bord till mej och D på Yayas, en Thailänsk restaurang som är inredd precis som restauranger i Thailand tydligen.Det skulle vara en överraskning vart vi skulle, men han fattade.Han gillade det som fan iaf Den är jävligt cool, känns nästan som om man är utomlands http://yayas.no/  .

Där blev det 3 rätters och thailänsk öl. Sen gick vi vidare, för lite vin, hittade ett litet mysigt tapasställe där de sålde Amarone för 580 kr, som hittat !!!! Efter den flaskan gick vi till ytterligare ett ställe coh två drinkar, för att sdan gå hem efter en jättetrevligkväll. Tlött !!!!!!!

På lördag kommer mamma och pappa. Det blir mys mys !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0